1

EL CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT PARTICIPA EN LA TROBADA DE LES “TERRES DE CRUÏLLA”

EL CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT PARTICIPA EN LA TROBADA DE LES “TERRES DE CRUÏLLA” PER ELABORAR ELS ITINERARIS DEL 2014

El dia 8 de febrer passat, ens van trobar a Santa Bàrbera representants de molts Centres d’Estudis, Associaccions Culturals i altres entitats dedicades a la recerca i recuperació de la cultura de les Terres de l’Ebre i del Maestrat (Mas de Barberans, Peníscola, Alcanar, Rossell, Ulldecona, Benicarló, Les Cases d’Alcanar, Sant Rafel, El Castell,  Sant Jordi, La Sénia, Traiguera, Santa Bàrbera, Campredó i Tortosa) per a preparar els Itineraris de Cruïlla que es faran durant tot l’any 2014.

El CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT, va participar en aquesta trobada, i col.laborarà també enguany en alguna de les activitats que es programen. Aviat sortiran publicades i estaran obertes a tothom.

 

EL CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT, VISITA LA SEU DE BENICARLÓ DE L’EXPOSICIO “PULCHRA MAGISTRI” DE LA LLUM DE LES IMATGES

La Junta Directiva del CEM, amb alguns socis i amics, va realitzar el passat 15 de Febrer una visita guiada a l’església de Sant Bertomeu de Benicarló.

La visita, d’un hora de durada, va servir per conèixer els treballs de restauració realitzats a l’església amb motiu de l’exposició “Pulchra Magistri” organitzada per la Fundació La Llum de les Imatges, a mes de les altres obres d’art religiós, pintures, escultures i orfebreria, que allí s’exposen.

En altres dates encara per concretar, esta previst que el CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT visite les altres seus d’aquesta exposició dedicada a l’esplendor del Maestrat a Castelló, a Vinaròs, Catí i Culla.

 

benillum200x350