Print Friendly, PDF & Email

altres-activitatsEL CENTRE D’ESTUDIS DEL  MAESTRAT COL·LABORA AMB LA FORMACIÓ DEL PROFESSORAT

 Atenent a les conclusions de les passades Jornades d’Estudi,  referents a donar suport a l’activitat docent, el CEM, durant el present mes de juny de 2004 va  a realitzar les següents activitats:

 a) Participar amb l’Editorial Antinea en la publicació del llibre L’aprenentatge al llarg de la vida. Apunts per a la reflexió i l’acció de Joan B. Simó Castillo. L’obra de 224 pàgines (165 x 235) és un compendi de destacades intervencions que l’autor, com a ponent, ha desenvolupat en diferents fòrums, durant els últims dotze anys.

 b)  Col·laborar amb el Centre de Formació, Innovació i Recursos Educatius (CEFIRE) de Vinaròs (Maestrat-Ports) en el desenvolupament de les seues JORNADES DIDÀCTIQUES.

El dimarts, dia 8, el CEM ofereix:

A les 17.45 h, presentació per Antonio Cuenca, secretari del  CEM , de la pagina web  de l’associació com a font documental i de suport educatiu.

 Entre les 18. 30 h. a les  20:30 h., presentació i lliurament al professorat inscrit de les últimes publicacions del CEM:

 –          El CD educatiu In Itinere, realitzat amb la coordinació de  Marta Donadeu i l’equip integrat per  Marta Donadeu, Mª José Bernat i Jorge Pascual García; muntatge i disseny Salvador Andreu. Es tracta d’ un viatge per l’antiga Via Augusta des de Tarraco a Saguntum. Material didàctic auxiliar per a l’ESO i el Batxillerat amb activitats adaptables.

 –          El llibre Olí, oliveres i molins a Canet  de Vicent Meseguer. Una excel·lent  eina de suport a l’aula, rebost on documentar-se sobre el patrimoni comarcal de les oliveres monumentals mil·lenàries i de l’extraordinari i ancestral recurs de l’oli als nostres pobles.

 –          El llibre L’aprenentatge al llarg de la vida. Apunts per a la reflexió i l’acció  de Joan B. Simó. Un assaig al voltant de la nova societat basada en el coneixement amb propostes sobre la seua permanent adquisició.

 · Col·laborar en la Jornada formativa per al professorat de Formació de Persones Adultes de la província de Castelló que, amb el títol de LA CONTEXTUALITZACIÓ DIDÀCTICA EN LA FPA, es desenvoluparà al Museu de la de la Valltorta (Tírig) el divendres, 11 de juny, en horari de matí i vesprada. Durant el transcurs de l’activitat es presentarà el llibre L’aprenentatge al llarg de la vida. Apunts per a la reflexió i l’acció.