Print Friendly, PDF & Email

Els propers dies 3, 4 i 5 d’Octubre de 2014, es celebraràn a les poblacions de Tirig i Les Coves de Vinromà, les XIV JORNADES D’ESTUDI DEL MAESTRAT.

Totes les persones, socis o no del Centre d’Estudis del Maestrat, estàn convidats a participar-hi, com a assistents o bé presentant les seues comunicacions a les Jornades.

Si voleu inscriure-vos a les Jornades podeu enviar-nos el butlletí adjunt amb les vostres dades personals.

També, aprofitant la cel.lebració de les Jornades, es convoquen pels Ajuntaments respectius, els Premis d’Investigació Històrica, de Tirig i de Les Coves de Viinroma, dotats amb un premi de 200.-€ cadasqun d’ells.

Com sempre, anirem incorporant en aquesta web, mes informació sobre el contingut de les XIV JORNADES D’ESTUDI DEL MAESTRAT.

_____________

Los próximos dias 3 ,4 y 5 de Octubre de 2014, se celebrarán en las poblaciones de Tirig y Les Coves de Vinromà, las XIV JORNADAS DE ESTUDIO DEL MAESTRAZGO.

Todas las personas, socios o no del Centro de Estudios del Maestrazgo, están invitados a participar, como asistentes o bien presentando sus comunicaciones en las Jornadas.

Si queréis inscribiros en las Jornadas podéis enviarnos el boletín adjunto con vuestros datos personales.

También, aprovechando la celebración de las Jornadas, se convocan por los Ayuntamientos respectivos, los Premios de Investigación Històrica, de Tirig y de Les Coves de Vinroma, dotados con un premio de 200.-€ cada uno de ellos.

Como siempre, iremos incorporando en esta web, mas información sobre el contenido de las XIV JORNADAS DE ESTUDIO DEL MAESTRAZGO.