Print Friendly, PDF & Email
El dia 7 de febrer de 2015, el CEM  va assistir a la reunió del col·lectiu d’associacions de les Terres de Cruïlla. La  Trobada  es va celebrar a Alcanar, organitzada per l’associació local Lo Rafal.
Entre els temes tractats van destacar, especialment, les propostes i calendari d’excursions interpretades propostes per cada entitat local per al 2015.  Visites que se realitzaran a poblacions com: Rossell, Mas de Barberans, Alcanar, Cervera, etc.   Segurament, també hi haurà la possibilitat de visitar Tortosa i la Ribera d’Ebre.
Es van debatir qüestions d’interés que afecten als col·lectius associatius del territori, com puguen ser activitats conjuntes, temes fiscals, subvencions, etc.  Per últim, es van valorar les propostes per tirar endavant diverses publicacions i els mitjans per difondre les activitats de les diferents associacions.
Al finalitzar la reunió, i després del dinar a la penya Barça, els membres de Lo Rafal oferiren una visita interpretada pel casc antic d’Alcanar amb les diverses façanes i aljub del segle XVIII, la casa dels O’connor i al Centre d’Interpretació de la cultura dels Ibers.
Si voleu informació i el calendari de les visites a les Terres de Cruïlla que es penjarà pròximament, podeu consultar el facebook o el blog: https://terresdecruilla.wordpress.com/