Print Friendly, PDF & Email

El Centre d’Estudis del Maestrat i l’Ajuntament de Benassal anuncien la suspensió de les XVII Jornades d’Estudi del Maestrat. Història, Natura, Art i Tradicions, que havien de tenir lloc a Benassal, entre el 2 i el 4 d’octubre de 2020.

Les dues institucions han decidit ajornar la trobada a causa de la complicada situació sanitària provocada per la Covid-19 i la impossibilitat de garantir-ne el desenvolupament en les condicions que serien desitjables per tothom.

Així mateix, han acordat dur a terme la celebració d’aquest acte de referència per a tota la comarca històrica del Maestrat quan la situació sanitària ho permeta, una represa que serà anunciada amb l’antelació suficient a través dels canals oficials.

Al davant d’aquesta suspensió, es comunica a totes aquelles persones que ja havien preparat la seua comunicació i el text que se’n deriva, que poden enviar-lo per a ser publicat en el Butlletí del Centre d’Estudis del Maestrat. Més endavant, podran presentar igualment la comunicació en les Jornades quan es duguen a terme.

Finalment, el Centre d’Estudis del Maestrat i l’Ajuntament de Benassal preguen disculpes a ponents, comunicants, assistents i públic en general per les molèsties causades.

Fes clic ací per veure el comunicat oficial