Print Friendly, PDF & Email
Book Cover: B090 Boletín nº 90 Julio-Diciembre del año 2013
  

Aquest butlletí conté  tres comunicacions presentades a les XIIIenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Càlig, la d’Enric Forner, Joan Castany i Vicent Gual, titulada "Història dels primers pobladors coneguts al terme de Càlig"; la de Josep Mª Vilarrubia - Estrany,“Les biografíes de Sant Vicent Ferrer i el Maestrat ”; i la de Eduardo París, “Paso de Felipe II por tierras de Castellón, en su viaje a la Corona de Aragón” .

A mes també es publica la presentació poética de les XIIIenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Càlig, obra de Jaume Rolindez Fenollosa.

També s’inclouen els següents articles:  “Un nuevo petroglifo hojiforme en Sta. Magdalena de Polpís” de Mesado, Colón de Carvajal, Viciano, Ramos i Sánchez“Les parròquies del Maestrat a les portes de l’edat moderna: La visita pastoral de l’any 1492” de  J.H. Muñoz i Sebastià; “L’inventari-catalogació de barraques de pedra en sec al terme municipal de Tírig (Castelló), com a punt de partida” de Javier Folch Roda i Josep F. Pitarch Roda; “El Castillo de Castell de Cabres (Els Ports de Morella) una aproximación a sus orígenes”de  Ximo Andrés Bosch;  “Obres de Francesc Dasí (1833-1892) a les comarques castellonenques” de  Josep Lluís Cebrián i Molina; “Documento sobre las murallas de la Salzadella (1294)” de Josep Pavia Simó“El Canet medieval de 1428 en la visita pastoral del Bisbe de Tortosa  Otto de Montcada” de  Joan Ferreres i Nos.

Aquest butlletí pot adquirir-se a la seu del CEM o sol·licitar-lo mitjançant aquesta web.

També pots fer-te soci del CEM i per una quota anual de 12 € rebràs al teu domicili per correu ordinari, els dos butlletins anuals que publica el CEM.