Print Friendly, PDF & Email

El CEM acaba de publicar el llibre “Història Documentada del Mas dels Stellers (1261-1655)” del que es autor Joan Ferreres i Nos.

Joan Ferreres i Nos, és Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor de l’institut “Thos i Codina” de Mataró. També és membre de la junta directiva del Centre d’Estudis del Maestrat, a l’hora que President de l’Associació dels Jordiencs Absents i director de la Revista Fulls de Sant Jordi.

Treballa en la recerca històrica des de fa quaranta anys i per això ha publicat centenars d’articles i desenes de treballs d’investigació històrica. És autor i coautor d’una vintena de llibres d’història , art i etnologia.

Amb motiu de 750 aniversari de l’otorgament de la carta de població a  aquest municipi, el Centre d’Estudis del Maestrat conjuntament amb l’Associació de Jordiencs Absents, publiquen aquesta interessant i documentada obra que continua amb la tasca de divulgació de la història dels nostres pobles.

Aquest llibre pot adquirir-se a la seu del CEM.

 

___________________________________________

 

El CEM acaba de publicar el libro “Historia Documentada del Mas dels Stellers (1261-1655)” del que es autor Joan Ferreres i Nos.

Joan Ferreres i Nos, es doctor en Historia por la Universitat Autònoma de Barcelona y profesor del instituto “Thos i Codina” de Mataró. También es miembro de la junta directiva del Centro de Estudios del Maestrazgo, a la vez que Presidente de la Associació dels Jordiencs Absents y director de la Revista Fulls de Sant Jordi.

Trabaja en la investigación histórica desde hace cuarenta años y por esto ha publicado centenares de artículos y decenas de trabajos de investigación histórica. Es autor y coautor de una veintena de libros de historia, arte y etnologia.

Con motivo del 750 aniversario del otorgamiento de la carta de población a este municipio, el Centro de Estudios del Maestrazgo conjuntamente con la Associació dels Jordiencs Absents, publican esta interesante y documentada obra que continua la labor de divulgación de la historia de nuestros pueblos.

Este libro puede adquirirse en la sede del CEM.