Print Friendly, PDF & Email

Convidats per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Centre d’Estudis del Maestrat, va estar present el dijous 17 de setembre de 2015, a l’acte inaugural de l’Exposició “Carles Salvador i el seu temps”.

 

Els blocs temàtics  que conformen l’exposició,  i que son : 1)  ‘La vida nova. Família, ciutat i Universitat’; 2)  ‘Mestre de Benassal. L’escola i el territori’; 3)  ‘La república de les lletres. L’escriptura: art i espectacle’;  4) ‘València capital. La societat moderna: política, educació, llengua’;  5)  ‘La poesia valenciana en 1930. Els literats valencians i la modernitat’;  6) ‘Mestre de Benimaclet. Ensenyar, escriure en temps difícils’; i 7) Les noves generacions. La llengua i la cultura contemporànies’;  reflecteixen perfectament els  aspectes fonamentals de la trajectòria humana de Carles Salvador i la seua estima per la llengua, l’educació i la terra.

 

L’exposició estarà oberta a la ciutat de València, fins al 29 de novembre de 2015, a la Sala Estudi General del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

 

No us la perdeu.