Print Friendly, PDF & Email

EL CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT PARTICIPA EN LA TROBADA DE LES “TERRES DE CRUÏLLA” PER ELABORAR ELS ITINERARIS DEL 2014

El dia 8 de febrer passat, ens van trobar a Santa Bàrbera representants de molts Centres d’Estudis, Associaccions Culturals i altres entitats dedicades a la recerca i recuperació de la cultura de les Terres de l’Ebre i del Maestrat (Mas de Barberans, Peníscola, Alcanar, Rossell, Ulldecona, Benicarló, Les Cases d’Alcanar, Sant Rafel, El Castell,  Sant Jordi, La Sénia, Traiguera, Santa Bàrbera, Campredó i Tortosa) per a preparar els Itineraris de Cruïlla que es faran durant tot l’any 2014.

El CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT, va participar en aquesta trobada, i col.laborarà també enguany en alguna de les activitats que es programen. Aviat sortiran publicades i estaran obertes a tothom.

 

EL CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT, VISITA LA SEU DE BENICARLÓ DE L’EXPOSICIO “PULCHRA MAGISTRI” DE LA LLUM DE LES IMATGES

La Junta Directiva del CEM, amb alguns socis i amics, va realitzar el passat 15 de Febrer una visita guiada a l’església de Sant Bertomeu de Benicarló.

La visita, d’un hora de durada, va servir per conèixer els treballs de restauració realitzats a l’església amb motiu de l’exposició “Pulchra Magistri” organitzada per la Fundació La Llum de les Imatges, a mes de les altres obres d’art religiós, pintures, escultures i orfebreria, que allí s’exposen.

En altres dates encara per concretar, esta previst que el CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT visite les altres seus d’aquesta exposició dedicada a l’esplendor del Maestrat a Castelló, a Vinaròs, Catí i Culla.

 

benillum200x350