Print Friendly, PDF & Email

El CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT participa a les TROBADES D’ESCOLES EN VALENCIÀ del dia 6 d’Abril de 2014, a BENICARLÓ.

El CEM, participarà per segon any consecutiu a les Trobades d’Escoles en valencià que en el 2014, es celebraràn a la comarca de Els Ports – Maestrat, a la ciutat de Benicarló, el diumenge  6 d’Abril de 2.014.

Com ja sabeu les Trobades d’Escoles en valencià, están organitzades per la COORDINADORA FESTA PER LA LLENGUA BENICARLO 2014, es celebren a moltes localitats valencianes,  i son un punt de reunió tant de les escoles  com de les entitats culturals que treballen a la comarca, per això es important que participeu, conegueu i divulgueu aquesta festa de la nostra llengua.

Les Trobades són un exemple de participació de la societat, i un altaveu del treball invisible i l’actitud constructiva de totes les persones que treballen a les escoles, i les associacions per dignificar la nostra llengua.

Si voleu mes infomarció podeu consultar la web d’Escola valenciana ,www.escolavalenciana.com, o consultar el programa de les Trobades de 2014 a Benicarló, a la web de Maestrat Viu , www.maestratviu.org

Esperem la vostra participació.