Print Friendly, PDF & Email

Benvolguts Socis del CEM :

Des de fa uns anys el Centre d’Estudis del Maestrat programa una jornada de contacte i germanor entre els membres de la seua Junta Directiva i socis de l’entitat que vullguen assistir.

Aquest any dita jornada està programada al Planetari, al Grau de Castelló, on gaudirem de l’exposició «Meravelles Naturals de Castelló» el proper dissabte, dia 23 de juliol de 2016.

Per tal de poder reservar el dinar és convenient que confirmem la nostra assistència per mitjà de l’email   cemaestrat@hotmail.com

Aquest és, poc més o menys, el programa:

10.30-11h. Quedem directament a la porta del Planetari, al Grau de Castelló. Situat al N del port i inici de la platja.

(Si necessitem un cafè o un mosset, enfront hi ha una cafeteria).

11.15h. Inici visita exposició «Meravelles Naturals  de Castelló».

L’exposició consta de:

-54 fotos-llenç de 100×75 cm.

-45 fotos de 40×50 cm.

-Panells amb textos, dibuixos, esquemes i gràfics explicatius.

Presenta una selecció i variada temàtica de les meravelles naturals de la nostra província. Per cert, «una província ben desconeguda en el àmbit del patrimoni natural i paisatgístic».

Estan representades les muntanyes (pics, moles,) la tectònica (grans plegaments, fractures, ..), els rius (gorges, estrets, salts), rambles, llacunes, formes singulars d’erosió, carst, bufadors, ullals de platja, coves, riu subterrani, costa (penya-segats, cales, goles, etc), marjals, Illes Columbrets, fòssils (breu mostra, dinosaures, ignites, …) i finalitza amb imatges de la Lluna (craters, maria i la seua gènesi).

En general, la gent que la visita es queda molt sorpresa del que veu i del que tenim al nostre territori.

12.30h. Fi visita exposició. Podem visitar altres elements del planetari (exposicions, pèndul).

13h. Refresc.

14h. Dinar. Segurament al restaurant El Mirador del Port (enfront hotel NH, antic Turcosa).  El preu del dinar serà entre 15 i 20 euros.

Si voleu gaudir de la jornada no dubteu a vindre.

Vos esperem !!!