Print Friendly, PDF & Email

Per celebrar els 775 anys de la concessió de la Carta de Població de la Salzadella, el CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT, i l’Ajuntament de la Salzadella, han organitzat per al proper dia 21 de Desembre de 2013,  a les 19 hores,  a la Casa de la Cultura del mateix poble, C / Sant Vicent,   7, una conferència  que porta per títol  “775 anys de la concessió de la Carta de Població, naixement de l’actual  Salzadella”.  La conferència será a càrrec de Pere-Enric Barreda (Universitat de Barcelona).

Presidiràn l’acte l’I.lustrissim Sr. Alcalde de la Salzadella, Sr. Cristóbal Segarra, i el President del Centre d’Estudis del Maestrat, Joaquim Roca.

__________________

Para celebrar los 775 años de la concesión de la Carta de Población de la Salzadella, el CENTRO DE ESTUDIOS DEL MAESTRAZGO,  y  el Ayuntamiento de la Salzadella, han organizado para el próximo día 21 de Diciembre de 2013,  a las 19 horas,  en la Casa de la Cultura del mismo pueblo, C / San Vicente nº 7, una conferencia  que lleva por título  “775 anys de la concessió de la Carta de Població, naixement de l’actual  Salzadella”.  La conferencia será a cargo de Pere-Enric Barreda (Universitat de Barcelona).

Presidirán el acto el Ilustrísimo Sr. Alcalde de la Salzadella, Sr. Cristóbal Segarra, y el Presidente del Centro  de Estudios del Maestrazgo,  Joaquín Roca.