Print Friendly, PDF & Email

El CEM publicarà en breu i distribuirà entre els seus socis, el número 93 del seu butlletí semestral.

Aquest butlletí conté les següents Comunicacions presentades a les XIVenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Tirig i Les Coves;“Tirig de la Valltorta a la Guerra Civil” de Josep Joaquim Sorlí Moliner,“Jurisdicción y poder en la Encomienda Mayor de Les Coves de Vinromà (siglos XVI- XVII)” de Javier Hernández Ruano, “El Maestrat i els Goigs Valencians. Segles XVal XIX” de Josep Mª. Villarrubia-Estrany, i “Los Martí y la baronía de la Casa Blanca. Un título vinculado a Peñiscola” de Iñaki Garrido Yerobi.

També trobarem els articles deJoan Ferreres i Nos, “Ermita de Sant Pere i Sant Bernat de Mont Major de Traiguera”, el de Joan- Hilari Muñoz i Sebastia, “Les Esglesies de Traiguera i el mas dels Estellers l’any 1625”, el de Joan Roig i Vidal, “Hidalguías a Peniscola i la Jana al 1709”, i el de Norberto Mesado Oliver, “Nuevos petroglifos en la Pobla Tornesa, Vilafames y Lucena”.

Aquest butlletí pot adquirir-se a la seu del CEM o sol·licitar-lo mitjançant aquesta web.

També pots fer-te soci del CEM i per una quota anual de 12 € rebràs al teu domicili per correu ordinari, els dos butlletins anuals que publica el CEM.