Print Friendly, PDF & Email

El CEM publicarà en breu i distribuirà entre els seus socis, el número 91 del seu butlletí semestral.

Aquest butlletí conté  varies comunicacions presentades a les XIIIenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Càlig, la d’ Amat Bellés, titulada “Els ràfecs pintats del Maestrat”; la de Juan José Escrig, “Mètodes tradicionals de caça en Atzaneta – El tord de les ànimes”; la de Enric Forner, Joan Castany i Vicent Gual, “Dinàmica poblacional de Rhynchocerithium valeriae (Gastropoda) de la formació Margues de Cervera del Maestrat”; la de Juan B. Simó, “L’herba cuquera, alga tradicional terapéutica”; i la de Pedro Manuel Fabregate“Col.lectivitzacions a Càlig: un somni trencat al final de la Guerra Civil”.

També s’inclouen els següents articles:  “El olivo helado de Culla. Primer Premio Nacional   – AEMO –  2011, al mejor olivo monumental de España”d’ Arturo Esteve”Història del Bovalar de Canet” de  Joan Ferreres; “ Vestigis de salines medievals a Torreblanca. El comerç de la sal a l’entorn del territori medieval de Xivert i Albalat” de  Juan Emilio Prades; “Caps de la tercera guerra carlista a la població d‘Alcalà – Cançoner” d’Aureli Puig; i “L’assagador de la Cova Roja de Benassal (1555-1905)” de Pere-Enric Barreda.

Aquest butlletí pot adquirir-se a la seu del CEM o sol·licitar-lo mitjançant aquesta web.

També pots fer-te soci del CEM i per una quota anual de 12 € rebràs al teu domicili per correu ordinari, els dos butlletins anuals que publica el CEM.

______________________________________________

El CEM publicará en breve y distribuirá entre sus socios, el número 91 de su boletín semestral.

Este boletín contiene varias comunicaciones presentadas en les XIIIavas Jornadas de Estudio del Maestrazgo, celebradas en Càlig, la de Amat Bellés, titulada “Els ràfecs pintats del Maestrat”; la de Juan José Escrig, “Mètodes tradicionals de caça en Atzaneta – El tord de les ànimes”; la de Enric Forner, Joan Castany y Vicent Gual, “Dinàmica poblacional de Rhynchocerithium valeriae (Gastropoda) de la formació Margues de Cervera del Maestrat”; la de Juan B. Simó, “L’herba cuquera, alga tradicional terapéutica”; y la de Pedro Manuel Fabregate“Col.lectivitzacions a Càlig: un somni trencat al final de la Guerra Civil”.

También se incluyen los siguientes artículos:  “El olivo helado de Culla. Primer Premio Nacional   – AEMO –  2011, al mejor olivo monumental de España”de Arturo Esteve”Història del Bovalar de Canet” de  Joan Ferreres; “ Vestigis de salines medievals a Torreblanca. El comerç de la sal a l’entorn del territori medieval de Xivert i Albalat” de  Juan Emilio Prades; “Caps de la tercera guerra carlista a la població d‘Alcalà – Cançoner” de Aureli Puig; i “L’assagador de la Cova Roja de Benassal (1555-1905)” de Pere-Enric Barreda.

Este boletín puede adquirirse en la sede del CEM o solicitarlo a través de esta web.

También puedes hacerte socio del CEM y por una cuota anual de 12 € recibirás en tu domicilio por correo ordinario, los dos boletines anuales que publica el CEM.