Print Friendly, PDF & Email

El CEM publicarà en breu i distribuirà entre els seus socis el número 89 del seu butlletí semestral.

Aquest butlletí conté  tres comunicacions presentades a les XIIIenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Càlig, la de Javier Hernández, titulada “Incursiones y operaciones navales franco-catalanas sobre la frontera valenciana durante la Guerra dels Segadors. La invasión de don Josep d’Ardena (noviembre de 1649)“; la de Josep J. Sorlí, “Càlig a la premsa d’epoca (1836-1986)”; i la de Andrea Mundo /Enric Forner, “Biodiversitat de mol.luscs a les tanatocenesis de les platges del Maestrat”.

A mes també es publiquen dos comunicacions de les XIIenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Rossell, “Els prigons de Xert. Aportació a l’estudi dels peirons com a patrimoni històric, artístic, cultural i lingüístic de les comarques de la Diòcesi de Tortosa” de Josep Meseguer / Joan A. Micó; i  El Baix Maestrat, una área de transició lingüística” de Miquel A. Pradilla.

També s’inclou l’article de Juan E. Prades, “L’Esglèsia Medieval d’Albalat”

Aquest butlletí pot adquirir-se a la seu del CEM o sol·licitar-lo mitjançant aquesta web.

També pots fer-te soci del CEM i per una quota anual de 12 € rebràs al teu domicili per correu ordinari, els dos butlletins anuals que publica el CEM.

______________________________________________

El CEM publicará en breve y distribuirá entre sus socios el número 89 de su boletín semestral.

Este boletín contiene tres comunicaciones presentadas en les XIIIavas Jornadas de Estudio del Maestrazgo, celebradas en Càlig, la de Javier Hernández, titulada“Incursiones y operaciones navales franco-catalanas sobre la frontera valenciana durante la Guerra dels Segadors. La invasión de don Josep d’Ardena (noviembre de 1649)“; la de Josep J. Sorlí, “Càlig a la premsa d’epoca (1836-1986)”; y la de Andrea Mundo /Enric Forner, “ Biodiversitat de mol.luscs a les tanatocenesis de les platges del Maestrat” .

Además también se publican dos comunicaciones de las XIIavas Jornadas de Estudio del Maestrazgo, celebradas en Rossell, “Els prigons de Xert. Aportació a l’estudi dels peirons com a patrimoni històric, artístic, cultural i lingüístic de les comarques de la Diòcesi de Tortosa” de Josep Meseguer / Joan A. Micó; y  El Baix Maestrat, una área de transició lingüística” de Miquel A. Pradilla.

También se incluye  el artículo de Juan E. Prades, “L’Esglèsia Medieval d’Albalat”

Este boletín puede adquirirse en la sede del CEM o solicitarlo a través de esta web.

También puedes hacerte socio del CEM y por una cuota anual de 12 € recibirás en tu domicilio por correo ordinario, los dos boletines anuales que publica el CEM.