cat2

Ocells del Maestrat


El CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT (CEM), ofereix als Ajuntaments, Escoles, Instituts i Associacions de la comarca del Maestrat, una exposició sobre les  AUS COMUNES AL MAESTRAT, exposició que hem organitzat amb la col·laboració del Grup Au d’Ornitologia, amb panells d’aquarel·les de Javier Barreda Carbó, ornitòleg i professor de dibuix de l’IES Porcar de Castelló i que està acompanyada d’una completa guia dels ocells amb 64 pàgines amb la descripció dels ocells mes comuns a la comarca.

A més de la pròpia exposició, el Grup Au d’Ornitologia ofereix la possibilitat  de completar la visita a l’exposició amb activitats d’anellament o de cens d’aus a la població on s’expose, per a aprofondir i traure mes profit a la visita.

Aquesta segona Exposició que organitza el CENTRE D’ESTUDIS DEL MAESTRAT (CEM), s’ofereix a tots els pobles que conformen la comarca del Maestrat, també de manera totalment gratuïta, tant sols teniu que demanar-la omplint el full que trobareu en aquesta web. Les exposicions també es poden demanar des del formulari de sol·licitud d’exposicions.

De l’acollida que tinga aquesta exposició itinerant que patrocina el CENTRE d’ESTUDIS del MAESTRAT (CEM) en col·laboració del Grup Au d’Ornitologia, dependrà el futur patrocini d’exposicions generals del Maestrat de nova temàtica, sempre fent referència a tots els pobles del Maestrat, i la futura col.laboració amb d’altres entitats de la comarca.

Vos animem a que, aprofitant alguna festivitat o aconteixement local, o bé com una activitat d’ampliació per als seus escolars, s’animen a gaudir d’aquesta interessant exposició.

Fitxa de sol.licitut de l’Exposició

Carta oferiment de l’Exposició i Activitats complementaries

 

2013  
Maig
Juny Salzadella,  del 24 al 27 de Juny de 2013
Juliol Benicarló, dia 6 de Juliol de 2013  – Presentació de l’ exposició a la seu del CEM

Tirig, del 8 al 14 de Juliol de 2013

Agost Rossell,  de l’1 d’Agost al 9 d’Agost de 2013
Setembre Atzeneta del Maestrat, del 26 al 29 de Setembre de 2013
Octubre Jornades del Millars, del 15 d’Octubre al 15 de Novembre de 2013
Novembre
Desembre
2014
Gener
Febrer
Març
Abril Benicarló, del 21 d’Abril al 18 de Maig de 2014
Maig Benicarló, fins al 18 de Maig de 2014
Juny Benassal, de l’1 al 31 de Juny de 2014 – AJORNADA –
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre
2015
Gener
Febrer Benassal, de l’1 al 28 de Febrer de 2015
Març Prorrogada a Benassal fins al 31 de Març de 2015
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre