XVI JORNADES D’ESTUDI DEL MAESTRAT – SANT JORDI


Cartell Jornades Sant Jordi

Els dies 5, 6 i 7 d’octubre de 2018, tindran lloc les XVI Jornades d’Estudi del Maestrat, que segueixen la tasca d’anàlisi, estudi i divulgació de la comarca del Maestrat, que es va iniciar ja fa 32 anys.

Enguany les Jornades ens porten a Sant Jordi, on aprofundirem en la història, l’art, la natura i les tradicions del Maestrat. A més a més, es posarà especial atenció en la població que ens acull, Sant Jordi.

Tindreu originals de les Ponències i podeu participar presentant Comunicacions de les vostres recerques o assistint com a públic a tots els actes que organitzarà la vila i l’Associació de Jordiencs absents. Durant tres dies la Vila de Sant Jordi serà el centre neuràlgic de la CULTURA DEL MAESTRAT.

Us facilitem el tríptic amb la informació sobre el Programa de les Jornades, horaris, ponències, actes programats durant, etc.

També teniu la butlleta d’inscripció, per als assistents que vulguen rebre la bossa de les Jornades amb publicacions gratuïtes i la carpeta exclusiva per als inscrits, o per als que presenten comunicacions.

També adjuntem les Bases dels Premis d’Investigació que promou l’Ajuntament de Sant Jordi, aprofitant la celebració de les Jornades, amb dos premis en metàl·lic i un premi per als investigadors novells.

Si voleu accedir a tota la informació només teniu que clicar damunt de cada apartat per obtindre accés a cadascun dels documents.

Tríptc-Jornades-Sant-Jordi_2-1.jpg (67 descargas)

Tríptc-Jornades-Sant-Jordi_i formulari inscripció.jpg (78 descargas)

Normes de Publicació

Si teniu dubtes o voleu consultar-nos qualsevol aspecte de les Jornades, podeu enviar-nos un correu a l’adreça del CEM cemaestrat@gmail.com

L’assistència  a les Jornades és lliure i gratuïta.

Us esperem a tots a Sant Jordi, per continuar estudiar, conéixer i gaudir de la comarca del Maestrat.

No hi falteu!!!