cartell-cem-2016-300x500

XV JORNADES D’ESTUDI DEL MAESTRAT – XERT


Els dies 7,8 i 9 d’octubre de 2016, tindràn lloc les XVenes Jornades d’Estudi del Maestrat, que continúen la tasca, d’Estudi de la comarca del Maestrat,  que vam iniciar ja fa 30 anys.

Enguany les Jornades ens porten a XERT, on estudiarem la historia, l’art, la natura i les tradicions del Maestrat, i a mes farem especial atenció a la població que ens acull, Xert.

Tindreu originals Ponències i podeu participar presentant Comunicacions de les vostres recerques o assistint com a públic a tots els actes que organitzarà la Vila i la Font de l’Albí. Durant tres dies la VILA DE XERT serà el centre neuràlgic de la CULTURA DEL MAESTRAT.

Vos facilitem el Tríptic amb la informació sobre el Programa de les Jornades, horaris, ponències, actes programats durant les Jornades, etc.

També teniu la Fitxa d’inscripció, per als assistents que vulgen rebre la bossa de les Jornades amb publicacions gratüites i la carpeta exclusiva per als inscrits, o per als que presenten comunicacions.

També adjuntem les Bases dels Premis d’Investigació que promou l’Ajuntament de Xert, aprofitant la celebració de les Jornades, amb dos premis en metàlic i un premi per als investigadors novells.

Si voleu accedir a tota la informació només teniu que punxar damunt de cada apartat per tindre accés a cadascun dels documents.

– Tríptic de les Jornades

– Informació de les Jornades inclosa al butlletí 95 del CEM

– Normes de Publicació

També us podeu inscriure online des del formulari d’inscripció a les jornades.

Si teniu dubtes o voleu consultar-nos qualsevol aspecte de les Jornades, podeu enviar-nos un correu a l’adreça del CEM,cemaestrat@gmail.com

L’assistència  a les Jornades, com sempre, es lliure i gratüita.

Vos esperem a tots a Xert, per continuar estudiant, coneixent, treballant i gaudint de la comarca del Maestrat.

No hi falteu!!!