cem94

BUTLLETI CEM 94 - MARÇ 2016


El CEM publicarà en breu i distribuirà entre els seus socis, el número 94 del seu butlletí semestral.

Aquest butlletí conté les següents Ponències presentades a les XIVenes Jornades d’Estudi del Maestrat, celebrades a Tirig i Les Coves; “La Valltorta en los orígenes del Arte Levantino” de Rafael Martínez Valle i Pere M. Guilem Caltayud,  i  “La religiositat popular a les Coves de Vinrormà: temples i advocacions” de Àlvar Monferrer i Monfort.

També trobarem les següents Comunicacions; “Santa Maria de Benifassà (1195-1262): El  repartiment de la Tinença després de la conquista feudal” de Manel Pica Torné, “Llorenç Sorlí Ballester (1899-1964) i el valencianisme” de Casto Sorlí i Moliner, “Llençols pintats: una técnica d’estampació artesanal” de Julio Monfort Tena, “El olivo. Origen etimológico” de Arturo Esteve Comes.

I per últim, l’artícle de Joan Ferreres i Nos“El prigó cobert de la Font de la Salut de Traiguera”.

Aquest butlletí pot adquirir-se a la seu del CEM o sol·licitar-lo mitjançant aquesta web.

També pots fer-te soci del CEM i per una quota anual de 12 € rebràs al teu domicili per correu ordinari, els dos butlletins anuals que publica el CEM.
medalla

L'AJUNTAMENT DE VILAFRANCA HA CONCEDIT LA MEDALLA DE LA VILA A RAFAEL MONFERRER GUARDIOLA


L’Ajuntament de Vilafranca, amb motiu de la commemoració del 777é aniversari de l’atorgament de la seua carta de poblament, ha concedit la Medalla de la Vila al company del Centre d’Estudis del Maestrat i Membre de la Junta Directiva Rafael Monferrer Guardiola. Enhorabona!